Author [ES] [CA] [PL] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [DK] [NO] [GR] [TR] Topic: Just upgraded to Explorer  (Read 591 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jon

  • Explorer God
  • *****
  • Posts: 6228
  • Bike: 2012 TEX
  • City / Town: Harlan, Iowa
  • Country: USA
Re: Just upgraded to Explorer
« Reply #10 on: January 09, 2019, 10:30:16 PM »
A warm Stateside :400: to ya, alzar. Congrats on the TEX! :028:
Jon

Offline isb

  • Explorer Master
  • ****
  • Posts: 534
  • Bike: 2013 Explorer
  • City / Town: Hell
  • Country: USA
Re: Just upgraded to Explorer
« Reply #11 on: January 10, 2019, 02:42:13 AM »
 :400: and congratulations
Cheers, Ian

There are two kinds of people in this world. Those who think there are two kinds of people, and those that don't.

Offline Dilbert

  • Explorer Pro
  • ***
  • Posts: 427
  • Yes, it's me
  • Bike: 2015 Tiger Explorer
  • City / Town: Holmes Chapel
  • Country: UK
Re: Just upgraded to Explorer
« Reply #12 on: January 10, 2019, 01:20:14 PM »
Hi
I had a T800 (2011 plate) for about three years and 40,000 miles, low mileage SH, then a 1050 Sport, but I broke that and now a 2015 plate white Explorer, much like yours, but a lot dirtier, also a low mileage (about 5,000miles) ex-factory bike, it's at 19,000 miles and not looking forward to the big 20,000 miles service, but that's a long way off for you yet  :028:

Excellent to ride, a bit heavier to handle at low speed, but hey, who wants to go at low speeds  :008:

The only problems I've had are with disappointing suspension when fully loaded and with pillion, but I had much the same with the T800  :018:


I'll never be old enough to know better !

 


Recent Topics

nonskid